Oct 23, 2009

Korea.:destinasi mereka:.


Apple, korang kena bg discount kt saya ni sbb sy tlg promote syarikat korang=)

Baru2 ni Allah megizinkan adk n kakakku melawat ke Korea bersama Apple travel agency.. lbh kurang5 hari gitu..erm, best! jelous pn ada jugak.. tp xper, klu da rezki smpai jugak aku ke sana.. pd pmulaannya hanya kakak sorg je yg nk g, tp last2 minit, adkku pn nk join jugk sbb dia cuti waktu tu.. apa lg, pnjam duit kt babalah! *pengaruh cerita Korea kah?*=)
norehan, bila taun hang nk bayaq kt baba balik? huhu, rasanya mmg lupus mcm tu jer.. hehe waktu aku bgtau mama yg aku jg teringin ke sana, mamaku menjawab:" pnjamlah duit kt baba.." hehe, xperlah, sherah teringin nk pi bumi anbiya' dulu.. bln 12 ni insyaAllah pakcik idris n family nk ke syiria,jordan n mesir..kak nabilah pn nk ikut(my sepupu)..huh, best bangat! tp nk pi cari duit mn shahirah? RM6000 sorg..* kena smpan duit dr skrg nih! jom pi cari ngeja^-^*

tadi kakakku bagtau insyaAllah taun dpn dia nk pi Korea lagi..tp pi sendiri2, tnpa travel agency.. erm, nk ikut jgk lah.. jom kita pakat pi ramai2.. sapa nk pi bg nm kt saya ek..huhu.. *igt senang mcm pi masjid jamek ka?*hihi

k.. ni aku attach gmbr2 diorg..




mcm sedap...~~~ tp halalkah?


best3x.. tp ole2 kt korea agak mahal skt..~


~norehan dpn muzium apa ntah~





.:berbaju tradisional Korea:.



nmpak masjid x?


~belajar buat Kimchi~





~tempat winter sonata~

21 comments:

Ainul Arina Madhiah said...

salam syira.. pekabar?
lama giler tak jumpa...

eh, nak datang jordan ke? datang la.. datang la.. saya sangat berstuju.. bahagia lagi.. hehe

Mahbub said...

wslm..khair alhmdulillah..
eh, sy x pergi la.. juz family uncle n spupu yg nk g sn.. mahal bangat seh nk g sn..huhu..if da rezki sherah smpai la kt sn...doankn=)

zinatulhayah89 said...

nak j0in gak..=P

Mahbub said...

jom2.. mg2 kita bkn spt angan2 mak jenin la.^_^

Anonymous said...

salam..syerah,,jelez ny ng kkak n norehan..huhuhu
ermm t da rezki kte p bumi anbiyaa' plak yea...

Mahbub said...

ok.. insyaAllah kita p bumi anbiya' plk my sepupu..=)
sama2 doakan..

savita said...

Do online data entry job
Do online data entry jobs for more than 50 international company directly on their working server.Offer available worldwide.Work in the comfort of your home.
A genuine typing job from world is best home based business provider. Work for more Detail email us at support.visionjob@gmail.com
Visit us at http://www.visionjobcare.com

heru said...

salam...

Ban Terbaik di Indonesia GT Radial

bfggds said...

You first need to select the positions on your North Face Jackets leather jackets to place patches. You can select locations such as the back of your jackets. Arms are also a very good place to position your patches. Belstaff Bags You can position your patches that you think it will look its best. Just don't place them over seems and pockets. You can use measuring tape to align your patch straight if you want. Otherwise randomly placed patches also give a good look. You can just add patches and leave the rest of your leather in the same way if you want. Cheap Ugg Boots But there are tons of other ideas too to make custom leather jackets.

łóżka do sypialni sklepik said...

fajny

łóżka do sypialni sklepik said...

fajny

sypialnie sklepik said...

fajny

sypialnie sklepik said...

fajny

sypialnie sklepik said...

fajny

sypialnie sklepik said...

fajny

materace koło sklepik said...

fajny

materace koło sklepik said...

fajny

materace koło sklepik said...

fajny

Nur Ezqy said...

Salam pada semua...
Kami pembekal strip ujian kehamilan dan ovulasi dengan harga yang murah tetapi berkualiti.

Kami menjual secara runcit pukal dan dropship.

Harga serendah RM1.50/pcs.

Lebih banyak anda beli, lebih DISKAUN kami beri

Untuk keterangan lajut lawati blog shop kami:
http://kit-ujian-kehamilan-murah.blogspot.com/

terima kasih admin

Nur Ezqy said...

Salam pada semua...
Kami pembekal strip ujian kehamilan dan ovulasi dengan harga yang murah tetapi berkualiti.

Kami menjual secara runcit pukal dan dropship.

Harga serendah RM1.00/pcs.

Lebih banyak anda beli, lebih DISKAUN kami beri

Untuk keterangan lanjut lawati blog shop kami:
http://kit-ujian-kehamilan-murah.blogspot.com/

terima kasih admin

Learn With Video Tutorial said...

Nice picture... I like this picture.... Awesome Blog... Everybody can get nice messages or sms from my website.
Nice Message Nice sms Friendship Message Love Message Funny Message Wise Word