Feb 28, 2009

SANAH HELWA WAHAI DIRI..

bismillahirrahmanirrahim..
assalamualaikum..

bila lihat profile frenster..sama jer angkanya..
susah betul nak berubah..
tengok profile blog... pun sama! ades, x berubah jugak angkanya..
bila nk berubah ni..?
lor, kena tunggu cukup 365 hari..
baru lah boleh berubah chek..
haa,alhamdulillah,hari yg ditunggu2 telah pun tiba..
hari ni berubah juga angkanya..
dari angka 19 bertukar ke nombor 20..
hehe,macam tak sabar2 nk tua lah pulak bunyinya..ish2

syukur lillah,Allah masih lagi memberi peluang untuk ku hidup udara di bumi yg penuh barakah ini.. makin bertambah usia,makin dekatlah diriku dengan kematian..
makin bertambah usia,makin bertambahlah catatan amalanku..
namun begitu,apa yang penting,adakah kebaikan ku lebih banyak dr keburukan atau
sebaliknya?
masa untuk muhasabah diri ya Shahirah..

terharu dengan sahabat2 yg sudi menelefon untuk wish besday disamping mendoakan ana.. dan bertambah terharu apabila sahabat2 seperjuangan buat gimik besday meskipun esok diorang ada exam dan syukran awi2 diatas pemberian hadiah besday diorang yg comel..syukur ya Allah kerana dikurniakan sahabat2 yg baik hati..
smg usia ana yg mendatang dipenuhi dengan nilai ketaatan seorang hamba..
mjadi anak solehah kpd mama baba..kakak & adik yg penyayang..saudara, sahabat,anak murid yg disenangi ramai..dan segala-galanya yg terbaik walaupun diri ini tidak akan menjadi perfect! apa yang penting,smg diriku mendapat tempat yang tinggi dcc Allah,para malaikat dan rasulNya..Amien ya Rabb..

wallahu'alam~

Sanah Helwa ya Shahirah..6_^

3 comments:

ain said...

Assalamualaikum...(^_^)

Sherah!!!windunyer....

Mahbub said...

wslm..
hehe..rindu anti jugak..
dah buat blog dh dier ek..mabruk2!

bfggds said...

Unlike other series, as it first released by Nike in 1987, Nike has frequently introduced new and updated models in the same product line. From the first pair of Nike Air Max,
Motorcycle Fairings the advantage of Nike Air Max shoe Asics Tiger is using of large air cushioning unit at he heel which is visible from the side of the midsole in most models. Different types of Air Max cushioning include "Air Max2" which does not have the "holes" in the cushioning unit and is of high pressure,Beats By Dre