Sep 8, 2008

ToM YAm


bismillahirrahmanirrahim..

alhamdulillah..inilah hasilnya.. pemprosesan memasaknya bermula pada pukul 12am dan selesai dalam pukul 1 setengah pagi..pada asalnya nak buat tomyam made in perak,tp last2 jadi tomyam made in pelbagai negeri..=) perak, kelantan, selangor n peneng.. so,kalau x sedap,bukanlah salah orang perak ek,huhu..tapi apa yang penting,ianya sangat enak dimakan ketika sahur..angkat bakul sendiri sekali sekala apa salahnya kan? ^-^..
kepada roommates yang balik kampung,maaflah ek, korang tak sempat nak merasai kenikmatan tomyam kami..hihi..act,sedih gak sebab x semua yang dapat makan,tapi waktu cutilah yang free sikit untuk masak benda ni..maaf sekali lagi..
insyaAllah,kalau ada rezeki kita buat lagi n memang dah dengar pun cadangan untuk memasaknya sekali lagi..=)

4 comments:

permata_islam said...

salam Ramadhan kareem..
wahh..sedapnya.. mpa...kami kat sni x mkn nasi pun..mpa setiap hari so' nasi.. jiran dekat pulk kita ni..tp, xde pulk org hntr kami nasi..tambah2 tom yam.. huu~

Mahbub said...

Allahu Akram..
jangan la kata macam 2 sahabatku sayang..kalau boleh,kami memang nak hantar kat ampa n sahabat2 kita yang lain,tapi memandangkan kami masak tomyam 2 dengan rommates kami,jadi serba salahlah untuk dihantar kepada bilik yang lain..
asifah jiddan ya ukhtie..kalau ada rezki,insyaAllah,sampai juga kat ampa ek..=)

falina cute said...

emm, tomyam 2 jd sedap sebab ade sorg budak cntik ni tlg potong sayur..hehe. name die falina. (syok sendiri)

kak teha cute said...

mpa...
memang nampak sdap tomyam 2 kan....
hehehehe
2 pown sbb ado kak teha yg tolong kan hahahahaha
len kali kiter buat lg k...
nnt shirah ajaq la kami masok kari kpala unta boleh...?heeeeee